tisdag 19 januari 2010

dygnsrytm och självförsvar

Tuff helg, jobb jobb jobb... Det är verkligen kämpigt att ställa om dygnen såhär i början. Hade glömt hur tufft det faktiskt är att jobba natt, men snart lättar det upp. Dessutom så dröjer det npg inte så länge tills våren är på väg, och då går vi mot ljusare tider mina vänner=) Underbart.
Idag har jag varit på självförsvarsutbildning på jobbet, hur kul som helst. Jag fick mig verkligen många härliga skratt, och tror dessutom att jag har ett mysigt blåmärke att vänta mig imorgon. Min kära arbetskamrat fick till ett ordentligt sving och lyckades slänga mig rakt ner i golvet (utanför mattan) haha, fantastiskt roligt - hela lokalen skrattade högt=)
Imorgon ringer mäklaren angående ett hus som vi ska titta på... ooohhh, spännande spännande. Längtar tills vi kan röra oss ifrån denna lägenheten, vi behöver yta och space, no doubt! Nu ska jag krypa ihop hos älsken och njuta av lugnet. Hoppas att få sovmorgon imorgon oxå, idag vaknade nämligen fröken Tilde klockan 08.30, det var ljuvligt kan jag tala om!!
Sleep tight!

3 kommentarer:

  1. Jag kan tala om för fröken att denna tösen har ett stort blåmärke på häger arm och en spricka i ena nageln (vågar inte berätta för syster hur jag fått den....) men det var det värt! Så mkt har jag inte skrattat på länge!

    KRAM och lycka till med huset. Det måste ni bara ha!

    SvaraRadera
  2. Jag är imponerad över att du orkar, men det är verkligen en fantastisk lösning.Hur många nätter i veckan blir det du jobbar för att få heltid? Kör du på heltid förresten?

    Hälsa Tilde att det är bra av henen att ge mamma sovmorgon!

    SvaraRadera
  3. Saknar er så tokigt mycket!!

    SvaraRadera