torsdag 14 januari 2010

Award


Har blivit tilldelad en Golden friend award av underbara soulsister!! Lovely, stolt som en tupp... eller höna kanske jag ska säga *haha* Whatever, känns härligt iaf ;)
Jag skickar vidare denna fina award till mina favvisbloggare, egentligen är den kanske bara till för vänner.. vet inte riktigt, men men, alla dessa fantastiska kvinnor skriver sig raka vägen in i mitt hjärta.. så därför tilldelar jag med glädje denna award till dom! :
Brallan - skriver om mammalivet och matlagning i alla dess former, massa vackra fotografier
Patricia - ung tvåbarnsmamma som skriver om livet, rakt ur hjärtat
CP mamman - skriver fantastiskt härligt om livet med sin dotter med cerebral pares
mama mad - ärlig och rak mammablogg med en stor portion humor, tårar och allvar.
Katrin Zytomierska - brutalt ärlig, skriver otroligt underhållande - beroendeframkallande blogg!
mamma Melissa - skriver fantastiskt vackert om livet som mamma till änglaflickor och lillebror
Nu sitter jag i soffan, proppmätt efter en god pastasallad från favvisstället gogogreen på värnhemstorget i Malmö, bästa take awaymaten ever!! Mättande, billigt och sunt - kan det bli bättre?
Älsken och hans syster hoppar och skuttar framför mig på vardagsrumsgolvet.. grannarna måste undra vad som händer här... får hoppas att ingen tittar in genom fönstret. Dom spelar Wii, jäkla påfund, men otroligt underhållande måste jag säga *haha*.
Bästa kommentaren jag hört på länge tog plats på älskens gym när jag skulle hämta upp honom där:
Stor biffig hormonstinn man säger något allmänt dräpande till en ung snygg tjej
Ung snygg tjej: Ursäkta men vad sa du?
Biffot: hehe, ah, du hörde nog
Ung snygg tjej: (pillar sig i örat, ställer sig rakt framför honom) "Asså, jag har mitt bullshit-filter på, så jag har lite svårt att höra vad du säger"
Resultat: Alla biffon runtomkring som hört vänder sig om och råskrattar det stackars biffot rakt i ansiktet. Underbart, jag vill också vara ung och snygg igen. Ung och rapp i truten är jag ju fortfarande, men det slår ju definitivt hårdare om man kan vända en snygg rumpa till efter att man har gett en verbal käftsmäll ;) Snart sätter träningen igång igen, love it! Btw, ställde mig på vågen på jobbet, vikten går stadigt nedåt, no more daller for me!

3 kommentarer:

  1. Honey, du är snygg som en dag! Men den där med bullshit-filter kommer jag nog sno rätt av! Bra att ha i sitt "lager" ;)
    Ses ikväll
    kramisar

    SvaraRadera
  2. Hej där,
    Jag skrev en tackkommentar här häromdagen, men jag glömde nog verifiera. I vilket fall; tusen tack fina du! Vad glad jag blir. Kram

    SvaraRadera
  3. Uscha gogo-green är direkt från burkar och konserver.
    Testa Café Rustik ligger längre ner på gatan och gjort från grunden, med kärlek till maten och råvaror, plus 2 kockar som har det. Ha det gott!

    SvaraRadera